Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

Hesher

Hesher
Zonder ook maar iets van te voren erover te lezen, dus zonder verwachtingen, begon ik aan deze film. Achteraf zeg ik poeh… Wat een bijzondere, mooie, op momenten hilarische, maar vooral heftige film.

Vanaf het eerste moment tot na de aftiteling zat ik als vastgespijkerd aan mijn stoel. Meeslepend! De film maakt de belofte uit Motorbreath, (een van mijn favoriete nummers van Metallica en tevens de soundtrack van de film) ‘it is going to take your breath away’ helemaal waar.

Na hem gezien te hebben bleef ik er nog een tijd mee bezig, zelfs in slaap vallen ging moeizaam. Ik ben nog steeds alles aan het laten bezinken en niet zo goed in staat om nu al in een recensie te verwoorden wat ik ervan vind, maar ik kan al wel zeggen dat ik het een waar meesterwerk vind en dat ik overweeg misschien zelfs een plek vrij zien te maken in mijn Top10.

Ook al is het verhaal wat voorspelbaar, toch weet de film te verassen/choqueren en bevat geen clichés waar ik me aan zou ergeren.

Leave a Reply

Calender
May 2012
M T W T F S S
« Jul   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse