Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

M we stoppen samen met die ***school! ;)

Ik heb zitten nadenken tijdens de herfstvakantie en misschien ga ik stoppen met school. Ik zie het in ieder geval niet zitten om nog drie jaar op deze manier door te gaan. Zelfs al was het vervoer goed geregeld, dan nog kost het veel kostbare tijd en vooral veel energie, die ik liever aan mijn gezondheid wil besteden.

Nu heb ik niet besloten om helemaal te stoppen met het vwo. Het liefst zou ik de opleiding afmaken, ik heb nu gezien dat ik het kan, maar dan zou dat ergens anders moeten. Op een school die dichterbij ligt misschien? Die is er wel, maar zo ver zijn we natuurlijk nog niet.

Eerst wil ik overleggen met mijn ouders, de school en met de ambulant begeleider. We moeten bekijken welke opties er zijn en wat de beste is. Dit schooljaar helemaal stoppen, goed bijkomen en dan volgend jaar opnieuw beginnen op een andere school? Doorgaan tot de kerstvakantie en dan naar een andere school gaan? Is er wel een geschikte school en win ik er tijd mee als ik van school verander? Heeft het überhaupt wel zin om te veranderen? Of probeer ik dit schooljaar op mijn huidige school af te maken? Het HBO is eigenlijk geen optie. En helemaal stoppen natuurlijk ook niet. Maar iets moet er in ieder geval veranderen…

2 Responses to “M we stoppen samen met die ***school! ;)”

 • Dat lijkt me echt een moeilijke keuze! Ik hoop dat er veel mensen zijn die je steunen en helpen. Veel suc6! x Martine

  P.S.
  Ik vind je header prachtig! Misschien mag ‘ie wel in E!M ????

 • anonieM:

  WE WANT LOGS

 • My brother suggested I might like this web site.

  He used to be totally right. This publish actually made my day.

  You cann’t consider simply how so much time I had spent for this information! Thanks!

Leave a Reply

Calender
October 2008
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse