Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

All you need is AstroTV

Voor als je nieuwgierig bent naar wat er allemaal over jou valt te vertellen…

Ze vertellen je alles over je verleden en toekomst, voorspellen dingen, praten met overledenen, voelen je energie en geven je bruikbare tips. Dit doen ze omdat ze je heel graag willen helpen heel gelukkig te worden. Deze spirituele medewerkers kan je nu voor advies bellen op 0909-0929. Zij beantwoorden graag met hun jarenlange kennis en ervaring jouw levensvragen.

Gisteren was natuurlijk zoals elke ochtend op Net5 dat astro-programma. Dit keer was er een vrouw, soort medium om het even een naam te geven, die met behulp van je naam en leeftijd jou alles over jezelf kon vertellen als je live in de uitzending komt. Voor x cent per minuut. Dat er echt mensen zijn die dit doen… In ieder geval, een mevrouw belde en zei haar naam, Hanneke.

Medium: Sorry, ik kon uw naam niet goed verstaan. (dan kan ze natuurlijk geen consult geven)
Mevrouw: Mijn naam is Hanneke.
Medium: Hoe?
Mevrouw: Han-ne-ke
Medium: Henneke?
Mevrouw: HAnneke
Medium: Henneke?
Mevrouw: HAn-ne-ke
Medium: Goed, wat wil je weten Henneke?
Mevrouw: H A N N E K E
Medium: Eh… wat wil je weten?

De vrouw vertelt dat haar man is verongelukt. Het gaat om een verkeersongeluk. Ze wil graag weten hoe “het met hem gaat”. Vervolgens vertelt het medium haar van alles en nog wat over Henneke’s man. Het was onder andere een man die helemaal niet dood wilde, het ging allemaal heel snel… Ongelukken gebeuren immers heeeeeeeel langzaaaam. Ook wist ze dat het na het ongeluk slecht ging. Hij heeft de dood nog niet geaccepteerd, maar daar gaat zij hem mee helpen! Had echt zoiets van, vraag dan aan haar: hoe weet je dat, hoe heet hij, hoe ga je hem helpen, waar is hij, wat doet hij, waarom, wat is de zin van het leven?

Daarna zegt het medium iets over dat ze alles los moet laten. Maar de vrouw heeft nog een vraag. (kon deze helaas niet verstaan, maar het was volgens mij 1 van wat ik net heb genoemd) Medium: Daar kan ik nu geen antwoord op geven, het gesprek duurt al behoorlijk lang. So what, dat is toch ook de bedoeling? Dit is toch je werk! De vrouw smeekt haar nog eens: Kunt u niet gewoon ja of nee zeggen? Medium: Nee, want als ik vragen beantwoordt, dan wil ik dat goed doen. Maar u kunt wel iemand op de privélijn bellen, onze medewerkers zitten op u te wachten. De mevrouw bedankt het medium en het gesprek is beëindigd.

Medium: Zo, dat was Henneke. Wil jij net zoals Henneke in de uitzending komen? Bel dan 0909 0070 (…) Wilt u weten of u een baby kunt krijgen? SMS baby naar xxxx. Maar u kunt ook iets anders sms’en, bijvoorbeeld: liefde, relatie, romantiek, geld, etc. Wat u ook maar wilt. XX cent p.o.b. 24 uur per dag, 7 dagen in de week is dit mogelijk.

En je krijgt zeker 2 seconden na je sms al een antwoord.

2 Responses to “All you need is AstroTV”

  • Marjolein:

    We want more!

  • Eny:

    Oke, zegt weer zo’n helderziende tegen een vrouw: “je bent een nieuwe weg gaan volgen… eh, maar dat is altijd zo geweest.” Daar klopt toch helemaal niets van!?

Leave a Reply

Calender
June 2008
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse