Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

Eny’s back dankzij M

Woensdag, 14 november 2007 Er is niets wat mijn gedrag kan goedpraten, maar toch moet ik zeggen dat ik een reden had om maandenlang geen log te plaatsen. Het is gewoon niet normaal hoe druk we het hebben, iedereen klaagt erover.

Zo zag ik een half uur geleden in mijn agenda staan dat ik volgende week mijn boekverslag moet inleveren en ik heb niet eens een boek GEKOZEN. Ook voor Duits en Engels moeten we aan de slag met het lezen van boeken. Daarnaast is er het project Crossroads: we gaan in groepjes een film maken en dat moet deze maand af zijn, maar we heben niet eens een script. Voor Nederlands moesten we een documentatiemap maken, een boekverlag inleveren en gaan nu een voordracht voorbereiden. En deze toetsweek had ik zes of zeven toetsen. En laat ik het niet hebben over de taxi… het is echt hopeloos. Zal er in de toekomst vast wel nog duizend logs typen zoals het er nu voorstaat…

Maar de belangrijkste reden dat ik niets van me heb laten horen is dat het COA natuurlijk ontbreekt en ik hun aanwezigheid zo ontzettend niet-mis.

Ik typ deze log nu direct uit mijn hoofd en heb niet van te voren nagedacht over wat ik waar wil hebben, dus vandaar dat het een beetje van de hak op de tak gaat. Eigenlijk is het erg: de enige reden dat ik deze afgeraggelde log typ is M. Speciaal voor M! Want M is de M die mij heeft geholpen om deze pagina’s die eigenlijk alleen maar bedoeld waren om met html te oefenen, up te loaden. Dus tx M! En ik beloof dat ik zal proberen beter mijn best te doen. Owja, je kunt niet eens reageren…

Opmerking: dat kan nu wel. Ik zeg alleen maar dat het kan

Eny

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse