Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

Laatste toetsen achter de rug, gorilla weg & zomervakantie!

Woensdag, 27 juni 2007 Gisteren moest ik allemaal toetsen inhalen, want maandag was ik afwezig. We gingen toen namelijk het huis bekijken met een ergotherapeut. Het is nu definitief dat dit hem gaat worden. Er moet nog wat aan worden gedaan, maar ik ga er van uit dat we tijdens de vakantie hier weg kunnen.

Gisteren waren ze uit het COA weer eens vergeten om aan de taxicentrale een fax te sturen, dus kwam er geen taxi, terwijl ik toetsen moest inhalen! Ik vroeg hoe het zat en ze zeiden: “We hadden het druk.” Druk!?? Laat me niet lachen!! Druk waarmee? Joggen misschien? Nee hoor, dit keer hadden ze het voor de verandering écht druk, want ze moesten één van onze bovenburen eruit schoppen, omdat hij de portier had geslagen. Jaaa, GESLAGEN. Eindelijk! Het was die ene gorilla, ook wel bekend als zanger. Wat grappig is: iedereen weet over wie het gaat, ook al hoort die deze bijnaam voor het eerst. Maar hij was wel een uitzondering hoor: een zanger die niet kan zingen en ‘s nachts toch gaat zingen. Maar niet alleen zingen: ook schreeuwen om allerlei demonen uit zijn hoofd te verdrijven, (echt waar, ik maak geen grapjes en bedoel dit letterlijk) ritmisch op de grond stampen zodat wij in plaats van slapen lekker mee kunnen genieten, ruzie maken met zijn huisgenoten en zich opsluiten in zijn kamer als de politie komt. Een dikke, zwarte man die zich zó kon aanstellen…

Maar hij is dus weg, mede dankzij mijn vader. Een andere bovenbuurman van ons (eentje die wel normaal is) heeft last van hem gehad en ging toen naar de receptie. Het was telkens zijn woord tegen het woord van de “zanger”, dus vroeg die arme man mijn vader zich als ooRgetuige te verklaren. Dat deed hij natuurlijk. Gevolg: de zanger ontplofte én duwde/sloeg de portier. De volgende dag werd de zanger uit het centrum geschopt en kwam ik dus daardoor te laat op school. Maar het was het zeker waard.

Eny

2,798 Responses to “Laatste toetsen achter de rug, gorilla weg & zomervakantie!”

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
    Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse