Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

Ik bewaar ook echt ALLES

Maandag 23 juli 2007 Gisteren was ik aan het opruimen en kwam mijn dagboek van 2006 tegen met allerlei losse papieren met verhalen die ik toen heb geschreven erin. Wat ontzettend mooi dat ik zoveel dingen heb bewaard! Zo heb ik dingen die ik allang heb vergeten weer na kunnen lezen. Wat maakte ik toen trouwens veel fouten met d en t’s! Één van deze dingen was het verhaal Waarom schildpadden zo langzaam lopen. Bepaalde mensen herinneren zich dit verhaal nog misschien, dat ik heb geschreven ivm een opdracht voor Nederlands in het schooljaar 2005/2006. Anderen kennen het niet. Maar goed, het verhaaltje is weer te lezen op mijn website bij Eny’s Creations en voordat je denkt “wat kinderachtig” of “dieren kunnen niet praten”: het is ook een kinderverhaal.

Eny

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse