Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

Hoe het is om een * te zijn

Zaterdag, 11 augustus 2007

Hiermee wil ik mij nog een keer bedanken bij al jullie die mij steunen, meeleven, een reactie hebben achtergelaten op mijn weblog, een brief hebben gestuurd of mij mondeling of via msn onder de complimenten hebben gegooid of mij helemaal bovenaan hun eigen site hebben geplaatst. ;) Het is wel raar om reacties te krijgen van onbekenden, maar ook wel van mensen die je wél kennen… al die positieve aandacht… Gelukkig heb ik niet zo veel stalkers al moet ik nu wel op msn schuilen en op straat met een pet, pruik en zonnenbril. Genoeg onzin.


Voor de mensen die het tijdschrift hebben gemist, omdat ze dachten dat ik in de gewone Girlz kom, maar het liever willen nabestellen dan een zwart-witte kopie: het is niet de gewone Girlz, maar een speciale uitgave ervan: de Girlz!- X-tra, nummer 1 en hij ziet er als volgt uit:

En mocht dat niet lukken en wil je het nalezen, dan kan dat ook via de onderstaande buttons: gewoon klikken en klikken om het te vergroten of verkleinen. Dit kan dankzij M, die dit mogelijk heeft gemakt, dus aplausje voor M! (én, hoe voelt het om op iemands weblog te staan ;) )

Opmerking: ik vond het toch niet zo een goed idee om het artikel op mijn website te zetten waar het voor iedereen toegankelijk is. Maar mocht je de digitale versie willen of een kopie in zwart-wit, dan kun je me een mailtje sturen of hieronder reageren.

Eny

8 Responses to “Hoe het is om een * te zijn”

 • 20 augustus 2007 om 14:21

  Wanneer wordt het de flair en de viva?

 • Eny:

  23 augustus 2007 om 15:30

  Geef je het nou nooit op? :p Oké… misschien ooit, maar voorlopig nog niet. Jij mag eerst. :p

 • 29 maart 2007 om 21:41

  Ben benieuwd naar deuitslag en de girlz natuurlijk, je haat me wel he.. Nu moet ik de girlz gaan kopen.. op mijn 18de! Schaam me dood!

 • Eny:

  2 april 2007 om 19:53

  Dat woord/cijfer heb ik even niet gehoord! Het is 17+1! En als je 17+1 bent, ben je echt niet te oud voor de Girlz! of aan de Viva/Margriet toe!

  Eny

 • 2 april 2007 om 20:56

  /me leest elke week de viva :p

 • inge:

  13 juli 2007 om 12:38

  Hoi hoi, ik had je verhaal in de girlz gelezen. En ik werd er echt gewoon ff helemaal stil van. En ik vind het echt heel dapper dat je er ook over durft te praten. Heel veel beterschap en geluk toegewenst.

  xxxx INGE

 • niesje & mirte:

  13 juli 2007 om 14:38

  hey hey^^ , wij zijn niesje en mirte wij zitten bij je op school. we heb je zien staan in de Girlz.Het is voor ons nu heel veel duidelijker warom je in een rolstoel zit en zo.wij vinden dat je heel goed kan vertellen en op schrijven wat er met ja aan de hand is en wat je ergens van vind.Je web-log is ook heel mooi.Wij wensen je heel veel sterkte met alles en leuke vakantie^^ groetjes niesje n mirte

 • tiessa:

  14 juli 2007 om 16:25

  hoi lieve meid,, heb net je verhaal geleze in de girlz, kvindt het ook ontzettend dapper van jou en je familie. ik hoop dat je nu wat meer geluk zal hebben in de toekomst voor jou en je familie. ik ken je niet, maar als er eens iets is je mag me altijd mailen, ben bereidt om te luisteren

  veel succes meid
  xxxx

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse