Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

HELP, I am the biggest nerd at the world!

Juli 2007 Gisteren zat ik eens na te denken: ik heb abnormaal hoge cijfers op school vergeleken met de rest (en gezien de omstandigheden), ik heb een bril en ben op17-jarige leeftijd aan het gamen achter de computer… en toen ineens kwam ik tot het besef: ik vertoon bijna alle ziekteverschijnselen van een… nerd!! ;)

Hoe het allemaal begon…
Mijn broer zag in de winkel een koopje: alle delen (6 stuks) van Tomb Raider (Lara Croft) voor maar 10 euro. Omdat de vakantie begint en er niet zo heel veel te doen valt, nam die de spelletjes mee naar huis. We hadden geen idee of ik het zou kunnen spelen met mijn belabberde handfunctie. Ik dacht: vast niet en als ik het probeer en het dan niet lukt, raak ik daar helemaal frustreerd van. Goh, wéér iets wat een 10-jarige kan en ik niet! Ik besloot het te proberen met deel 2 en ineens bevond ik me in level 3! Nu ben ik bij de (1 na?) laatste: 4.

Het probleem is dat het nu langzaam een verslaving begint te worden en dat ik bang ben dat er nog 5 van die dingen in de kast op mij zitten te wachten. Om eerlijk te zijn nog 8, want hij heeft er nog drie spellen bijgekocht, die niet uit te spelen zijn! (heel zootycoonachtig) Heel erg…

Eny

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
    Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse