Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

We hebben EEN HUIS!!!

Gisteren toen ik thuiskwam belde ineens mijn broer uit Delfzijl met het nieuws: er is een huis voor ons in *, vertelde de organisatie die sinds kort het zoeken ernaar heeft overgenomen van het afschuwelijke COA, wat ook wel te merken valt.

Wat mijn broer in Delfzijl doet? Dat is opzich al een heel verhaal. Mijn ouders en broer hebben een ander type verblijfsvergunning dan ik, namelijk eentje voor bepaalde tijd, want ze hebben deze gekregen aan de hand van gezinsvereniging. En de vergunning moet uiterard een paar keer verlengt worden, totdat deze verandert in eentje voor onbepaalde tijd: een pernamente, zoals ik heb.

Joggen onder werktijd
Hij was niet in Delfzijl om deze te verlengen, maar om hulp te zoeken van een mevrouw. Zij heeft geregeld dat zij deze vergunning kregen en niet naar Bosnië werden teruggestuurd. Hulp? Ja, want de verlenning van zo’n vergunning kost belachelijk veel geld om het natuurljk onmogelijk te maken. Het probleem was niet alleen dat wij dat niet kunnen betalen, maar ook dat F van het COA, die ene ja, een tijdje geleden heeft ONDERTEKEND dat het COA de kosten op zich neemt en vandaag bleek daar echter niets waar van te zijn! Wat het probleem is: de aanvraag voor verlenging moeten we snel indienen en als dat binnen een bepaalde tijd gebeurt, dan worden mijn ouders en broer teruggestuurd! Hij heeft er dus voor gezorgt dat we kostbare tijd zijn kwijtgeraakt, omdat hij ons liet geloven (HANDETEKENING hé) dat het COA het zou betalen. En toen kwam hij ook nog eens met allerlei adviezen: ‘Als ik jullie was, zou ik maar snel betalen, want anders wordt het, vrees ik, niet verlengt… Wat een *********! Ook kwam hij met allerlei niet-relevante vergelijkingen om mijn broer boos te maken, echt belachelijk. Vandaag kwamen er mensen die met hem wilden praten over hun procedure, maar hij liet ze gewoon staan en ging naar huis! Hij voert echt geen ene moer uit, laat staan zijn werk doen. We zien hem weleens tijdens zijn wekrtijd gaan wandelen of joggen! Arme mensen….

Dat over de verlenging komt uiteindelijk goed hoor: die mevrouw heeft zelfs bewijs dat voor ons die kosten niet eens gelden en ze heeft ons enorm geholpen! Vuile IND… Maar goed, het was niet mijn bedoeling om in deze logs organisaties zwart te maken, maar om tenslotte het goede nieuws te vertellen. Mijn broer is er een kijkje gaan nemen en het is FANTASTISCH. Hoogstwaarschijnlijk za dit ‘m worden, maar het is nog niet 100% zeker. Het lijkt allemaal een droom, alsof het niet waar is, maar dat is het wel! Eindelijk, maar toch! Hier alvast een voorproefje.

Eny

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse