Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

Weg met mooi, lang haar!

Zondag, 22 april 2007
Ja, je leest het goed: ik heb mijn mooi, lang haar kort laten knippen (voor het eerst in mijn leven!) en nu willen jullie zeker weten of ik er spijt van heb en of (+ hoe) het eruiziet. De antwoorden: ja en nee. :p

Ik was het zat om mijn haar steeds maar in een staart te doen. Los zag het er te saai uit en van dat vastmaken kreeg ik hoofdpijn. Dus dacht ik: een stuk eraf. Maar nou is het (zoals altijd) een net iets te groot stuk geworden en ik verbaas me iedere keer als ik in de spiegel kijk: wat heb ik mijzelf aangedaan?

Volgens anderen is het, zoals het nu is veel beter. Maar daar ben ik niet echt van overtuigd. Het is niet slecht, een beetje verandering, maar door de ene of andere manier heb ik het gevoel dat dit kapsel niet echt bij mij past. Het is zo… kort! Bovendien lijk ik volgens mij véél ouder, maar ik haat het om ouder te lijken dan ik me voel. Nee, niet drie… Ik voel me niet meer Enisa… ik voel me meer… nee, Britney is overdreven… ik voel me meer M! Zo, daar komt dat rotgevoel dus… nee grapje hoor, maar dat snap je wel. Toch?

Ik heb me er zelfs over laten halen tot een pony! De les die ik ervan heb geleerd: nooit meer naar anderen luisteren! Ik zou zeggen: beoordeel het zelf. Heb ik gelijk of heb ik gelijk? (oké, ondertussen heb ik ingezien dat er heel misschien een kansje zou kunnen bestaan dat ik geen gelijk had :p)

Eny

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
    Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse