Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

Ik had weer eens gelijk…

Vrijdag, 27 april 2007
Ik had weer eens gelijk. Logisch. Hun spelletje, de poging om de laatste kans te gebruiken om ons nog eens zo gek mogelijk te krijgen, is mislukt. Had ook, zoals ik al zei, niets anders verwacht…

Maar eerst even nog iets anders: gisteren toen ik mijn vorige weblogtekst mijn broer liet lezen, iets wat ik normaal nooit doe, en hij vervolgens een fragment ervan aan mijn ouders vertaalde, hebben ze zich doodgelachen. ‘Mag je dat wel allemaal zo op internet zetten?’, vroeg mijn moeder nog. ‘Waarom niet?’, zei ik. Was dit niet een land met vrijheid van meningsuiting en drugs-per… ik bedoel drukpers? :p

Mijn vader en broer zijn net bij het COA geweest. Hoe het ging? Het komt erop neer dat het natuurlijk niet doorgaat. Ik heb niet echt energie om hierop verder in te gaan, al was ik dat wel van plan… het belangrijkste: komt dus allemaal uiteindelijk wel goed.

Eny

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse