Get Adobe Flash player
Music Artists I like
Yann Tiersen, Clint Mansel, Antonio Vivaldi, Rammstein, A Perfect Circle, Led Zeppelin, Gabriel Fauré, Erik Satie, John Williams, Fryderyk Franciszek Chopin, Sergej Prokofjev, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Deep Purple, Metallica, Moby, Draconian, David Bowie, Daft Punk, Massive Attack, Enya, Muse, Björk, Alice in Chains, The Prodigy, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Guns ‘N’ Roses, AC/DC, Megadeth, Tool, Mortal Love, Mor Ve Ötesi, Godsmack and others.
Sites I like
9gag

Ik ben gewoon een genie!

Donderdag, 31 mei 2007
Ik heb zoveel goed nieuws vandaag, dat ik er twee logs over typ. Wat je nu aan het lezen bent, is de eerste. Hou je goed vast, want het heeft gewerkt! Oh, my gosh: HET HEEFT GEWERKT!! (ja, ik weet: overmatig gebruik van het uitroepteken zorgt ervoor dat de werking ervan verzwakt, maar dit is MIJN weblog en dit vertellen zonder het uit te roepen, is onmogelijk)

Waar ik het in vredesnaam over heb? Tja, wil je dit kunnen volgen, dan zul je toch wel echt mijn vorige logs moeten gaan lezen. Met name die ene met die rare titel: de omvang van de collectieve sector. Ja, ik meen dit serieus, dus als je dit nog niet hebt gedaan, ga je dat nu alsnog mooi doen!

Jajaja, zeg maar niets, het is duidelijk: dit gaat niet werken… AJM TOKKING ABAUTMA economietoets. Juist: die ene die ik helemaal verknald heb. Vandaag kregen we onze cijfers terug en ja hoor: UN AHT KOMA ZES! Ik snap er helemaal niets van! Ik geloof dat ik ga flauwvallen… oké: dat is misschien net iets té overdreven. Dit is gewoon RILI VILI AMEJZING.

Eventjes redeneren
Dus als ik zoiets haal op een toets van een hoofdstuk dat ik niet gemaakt, niet geleerd, maar slechts half gelezen heb, zou ik dat best wel wat vaker kunnen doen. Óf het helemaal zónder lezen proberen?

Lekker belangrijk weer. Nou, mijn volgende log toevallig wel, dus ga ik deze gauw afronden.

Eny

One Response to “Ik ben gewoon een genie!”

  • 4 juni 2007 om 16:40

    GENIETJE je mag mijn eco ook wel doen :) Ik moet nog 2 en half blok frans en dannnnnnn nooit meer brugger :D

Leave a Reply

Calender
December 2007
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Subscribe!
Me on Goodreads!
Shops I like
Bestel nu gratis en vrijblijvend de Large catalogus!

The Sting Online Shop

Inspirational people

Albert Einstein
A person who never made a mistake, never tried anything new.

~ Albert EinsteIn

Stephen Hawking
Although I cannot move and I have to speak through a computer, in my mind I am free.

~ Stephen Hawking


Mahatma Gandhi

You must be the change you want to see in the world.

~ Mahatma Ghandi


Hermann Hesse

Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber ist, das regt uns nicht auf.

~ Hermann Hesse